Uw identiteit, uw bedrijfskleding

Bedrijfskleding zorgt voor herkenbaarheid en naamsbekendheid van uw onderneming. U wilt immers dat uw huisstijl en uitstraling gewaarborgd zijn. Bij Roupas bedrijfskleding begrijpen we dat. Met de keuze voor de juiste bedrijfskleding bevestigt u uw identiteit. Welke producten en stijlen passen het best bij uw bedrijf of organisatie? Vindt u het lastig om de juiste bedrijfskleding uit te zoeken? Wij hebben jarenlange ervaring en denken graag met u mee. Zoeken resulteert bij ons in vinden. Dit kan in onze showroom, maar desgewenst komen wij ook bij u op locatie. Op gebied van professionele bedrijfskleding, hoeft u nog maar één naam te onthouden. Met Roupas in Udenhout komt u altijd en overal representatief voor de dag.

Representatieve bedrijfskleding
Roupas levert functionele werkkleding voor professionals. Voor perfect passende werkkleding komt u naar Udenhout. Wij bieden de beste kledinglijnen en verschillende labels; o.a. van het merk Tricorp. Niet alleen voor het leveren van de juiste maat, maar ook als u op zoek bent naar werkkleding die past bij de werkzaamheden en de eisen die u eraan stelt. Kleding moet functioneel zijn, maar vanzelfsprekend ook lekker zitten. Hetzelfde geldt voor veiligheidsschoenen en accessoires.

Functionele werkkleding
Representatieve bedrijfskleding is het visitekaartje van uw bedrijf. U krijgt nooit een tweede kans om een eerste indruk te maken. Bij Roupas begrijpen we dat. Zoals wij ook begrijpen dat uw werknemers zich comfortabel willen voelen in hun werkkleding. Comfortabele werkkleding maakt niet alleen dat professionals hun werk met volledige bewegingsvrijheid kunnen uitvoeren. Het zorgt er onbewust ook voor dat ze een krachtige en zelfverzekerde uitstraling krijgen.

Kledingassortiment Roupas
Zoals u op onze website kunt lezen en in onze showroom kunt zien, hebben wij het merk Tricorp omarmt. We zijn zeer gecharmeerd van het brede assortiment en de kwaliteit van de producten. Daarnaast leveren wij echter ook bedrijfskleding van bekende A-merken als: LCF, Ledub, Greiff, Olymp en Endurance. Hebt u voorkeur voor een specifiek merk bedrijfskleding, dan gaan wij hier voor u naar op zoek.

Vrijetijdskleding
Tricorp Casual vormt de basis voor Tricorp-werkkleding. Tricorp is ontstaan vanuit de behoefte om professionals te kunnen voorzien van een betere werkoutfit. Het oorspronkelijke assortiment bestond uit T-shirts, polo’s en sweaters. Het bedrijf is nog steeds trouw aan hun visie en eerste producten. Daarom vindt u in het assortiment van Roupas nog steeds de Tricorp Casual collectie, bestaande uit een uitgebreid assortiment basic werkkleding. Daarnaast leveren wij ook bedrijfskleding van bekende A-merken zoals o.a.: Santino, B&C, Uniwear en ID Identity.

Bedrijfskleding op maat
Roupas biedt een volledig assortiment bedrijfskleding. Van industrieel tot corporate en van horeca tot kleding voor de medische (zorg)sector. Functioneel, elegant of gewoon lekker casual. Wij leveren het hele pakket, waaronder ook veiligheidskleding en veiligheidsschoeisel. Doordat wij met ’t Atelier Udenhout ook in huis kleding creëren, vermaken en herstellen kunnen wij al uw kleding op maat leveren. Onze medewerkers hebben een passie voor kleding. U kunt erop vertrouwen dat wij de groots mogelijke zorg aan uw opdracht zullen geven.

Kleding voor zorgmedewerkers en medici
Hygiëne is het toverwoord in de medische sector. Verplegersuniformen, doktersjassen, laboratoriumjassen, ook wel labjassen genoemd, moeten zo goed mogelijk bacterievrij zijn. Bij Roupas gebruiken wij hiervoor speciale stoffen en materialen. Deze zijn verkrijgbaar in moderne kleuren en designs. Hiernaast leveren wij ook bedrijfskleding van bekende A-merken zoals o.a.: Hejco en Clinic-Dress. Als u contact met ons opneemt, sturen wij u vrijblijvend de laatste digitale catalogus toe. U kunt ook een afspraak maken met onze ‘mobiele showroom’. Dan komen wij u op locatie inspireren.

Horecakleding
Smaakvolle outfits met honderd procent bewegingsvrijheid voor de drager. Alle horecakleding, van koksbuis tot kokssloof, maar ook horeca blouses, horeca overhemden en horeca gilets, zijn van prima kwaliteit. Bovendien zijn ze wasbaar op hoge temperaturen. Wilt u uw horecakleding voorzien van een bedrukking of borduring, dan regelen wij dat graag voor u. Wij leveren bedrijfskleding van bekende A-merken, zoals o.a.: Hejco, Bragard en Chaud Devan. Hebt u liever een ander voorkeursmerk? Neem dan contact met ons om te kijken wat we kunnen regelen.

Kleding voor bouw en industrie
Tricorp is werkkleding voor professionals. En dankzij verschillende labels biedt Roupas bedrijfskleding voor iedere professional perfect passende werkkleding. Tricorp Workwear is ontstaan vanuit de vraag naar betrouwbare, sterke en comfortabele werkkleding. Tricorp Workwear is de laatste jaren uitgegroeid tot een brede collectie werkkleding, die de vraag van steeds meer professionals beantwoordt. En dit is niet voor niets. Wij zien steeds meer professionals uit de bouw, industrie, transport en logistiek, die met plezier hun ‘bouwkloffie’ dragen. Het is fijn om een merk te kunnen leveren, dat begrijpt welke eisen de bouw en industrie aan bedrijfskleding stellen. Naast Tricorp leveren wij ook bedrijfskleding van bekende A-merken, zoals o.a.: Mascott, Fristads en Havep.

In de bouw, industrie en logistiek is het verplicht om beschermende werkkleding te dragen. In Nederland worden hoge eisen gesteld aan professionele bedrijfskleding. Goede werkkleding beschermt niet alleen tegen koude en de weersomstandigheden, maar voorkomt ook ongelukken en blessures.

Kledingaccessoires
Maak uw outfit compleet met een mooie stropdas, een stoere riem of een praktische materiaaltas. Ook voor het borduren en/of bedrukken van uw kleding bent u bij Roupas bedrijfskleding aan het juiste adres. Wij weten wat er te koop is en voorzien u graag van passend advies. Naast de genoemde merken leveren wij ook bedrijfskleding van andere bekende A-merken. Neem contact met ons op en wij sturen u vrijblijvend de laatste digitale catalogus toe.

Werkkleding
Werkkleding is bij Roupas meer dan kleding waar u vies en vuil in wordt tijdens uw werk. Bedrijfskleding Udenhout biedt méér dan alleen Workwear; wij kleden iedere professional in de meest uiteenlopende vakgebieden. Onze werkkleding is robuust, fraai vormgegeven, veilig en comfortabel. Wie hebben werkkleding voor zowel dames als heren. Of het nu gaat om T-shirts, sweaters, poloshirts, workers, corporate of high visibility kleding, Met de verschillende Tricorp-labels (Workwear, Safety, Casual, Premium, Corporate en Specials) bieden we moderne werkkleding voor diverse toepassingen.

Roupas Bedrijfskleding uw partner in bedrijfskleding op maat

Kreitenmolenstraat 134, 5071 BJ Udenhout
Telefoon: 013 – 511 49 23
E-mail: info@tatelier.eu