Roupas is Specialist in bedrijfskleding

Wij leveren, vermaken en herstellen zowel volledige combinaties als losse kledingstukken en accessoires. Door onze jarenlange ervaring zijn wij ook prima in staat om maatwerk te leveren.

Onze klantenkring varieert van eenmanszaak tot MKB en van zorginstelling tot multinational. Een onderneming met 500 medewerkers of meer is voor ons geen uitzondering! Transportbedrijven, zorginstellingen, maar ook sportbedrijven zoals de Tilburg Trappers weten ons te vinden als ze op zoek zijn naar kleding voor hun corporate identity.

Wij houden van persoonlijk contact en korte lijnen. Bij ons doet u dan ook rechtstreeks zaken met de eigenaar. Het maakt ons niet uit of u langskomt voor een enkele sweater, een complete kledinglijn of het herstellen van een winkelhaak in uw stofjas. Voor ons is elke opdracht een uitdaging. Hebt u nieuwe kleding nodig of wilt u oude kleding laten herstellen?

Kom gerust eens langs in de winkel. U bent van harte welkom!

Hartelijke groet,
Anja en Geert-Jan Reukers

Persoonlijk woord van dank!

Wij zijn Anja en Geert-Jan Reukers. Gepokt en gemazeld in de confectie-industrie en sinds 2015 eigenaar van Roupas bedrijfskleding.

Om onze klanten optimaal te kunnen bedienen, hebben wij gekozen voor een mooie centrale locatie in het centrum van Udenhout. Wij zijn enorm dankbaar voor de groeiende klantenkring en het vertrouwen dat klanten ons geven. We koesteren uw tevredenheid en doen er alles aan om dit vertrouwen niet te beschamen. Dit motiveert ons om goede kwaliteit en maximale prestaties te blijven leveren.

Roupas Bedrijfskleding uw partner in bedrijfskleding op maat

Kreitenmolenstraat 134, 5071 BJ Udenhout
Telefoon: 013 – 511 49 23
E-mail: info@tatelier.eu