Roupas is sterk inMaatwerk bedrijfskleding

Roupas uit Udenhout biedt een volledig assortiment bedrijfskleding. Van bouwkleding tot representatieve company kleding, van horeca outfits tot kleding voor de medische (zorg)sector. Functioneel, elegant of simpelweg bedrijfskleding die gewoon lekker zit. Wij leveren het hele pakket, waaronder ook veiligheidskleding, veiligheidsschoenen en bedrukking.

Geen lichaam is hetzelfde en de kleding die u kiest moet gewoon lekker zitten. Onze goedopgeleide en ervaren coupeuses begeleiden u en uw medewerkers vakkundig bij het doorpassen en vermaken van uw kleding. Zo zorgt Roupas ervoor dat elk kledingstuk op ieders juiste persoonlijke maat wordt afgestemd en gemaakt. Dit kan in ons atelier in Udenhout, maar eventueel ook bij u op locatie! Dat is wat wij verstaan onder echt maatwerk. Uw medewerkers zullen zich er prettig en gewaardeerd in voelen!

Logo, badge of bedrukking
Wilt u een bedrijfslogo of slogan op uw kleding? Een badge of andere bedrukking als extra kenmerk? Ook dit behoort bij Roupas vanzelfsprekend tot de mogelijkheden. Wij borduren en stikken naar hartenlust en zetten zo de bekende puntjes op de ‘i’. We gebruiken hoofdzakelijk duurzame producten en technieken, zodat uw kleding en bedrukking lang mooi blijft.

Bedrijfskleding herstellen
Waar gewerkt wordt, worden fouten gemaakt. En soms vallen er op die locaties zelfs spaanders. Hierdoor kan uw bedrijfskleding onverhoopt beschadigd raken. Wij begrijpen dat dit vervelend is, maar voor Roupas is dit in veel gevallen geen probleem. Vanuit ons eigen atelier herstellen wij de schade aan uw bedrijfsoutfit. Betrokken, snel en vakkundig. Samenwerken met Bedrijfskleding Udenhout zit als een maatpak. Altijd professioneel en stijlvol.

Kledingadvies op locatie
Tegenwoordig is iedereen druk, druk, druk. Voor u en uw medewerkers zal dit niet anders zijn. De meesten kunnen hun kostbare privétijd goed gebruiken. Daarom verzorgen wij ook kledingadvies en het aan- en doorpassen bij u op locatie. Dat scheelt tijd en bovendien kunnen we in deze tijd meerdere medewerkers tegelijk bedienen. Zo helpen wij u om uw tijd optimaal te benutten!

Roupas Bedrijfskleding uw partner in bedrijfskleding op maat

Kreitenmolenstraat 134, 5071 BJ Udenhout
Telefoon: 013 – 511 49 23
E-mail: info@tatelier.eu