Le Nouveau Chef staat niet alleen bekend om kwalitatief hoogwaardige producten en innovatieve ontwerpen, maar is ook vooruitstrevend op het gebied van duurzaamheid. Lees meer over onze geschiedenis en onze passie. Bekijk ook hoe wij met onze Green Choice collectie ons steentje bijdragen aan een groenere, duurzame wereld.

Kokskleding van exeptioneel hoge kwaliteit voor iedere kok die er modieus en goed uit wil zien in de keuken en daarbuiten. In ons assortiment vind je trendy kokskleding voor zowel heren als dames. Van zeer hoge kwaliteit en altijd comfortabel zonder in te leveren op stijl.

Horeca kleding moet comfortabel zijn en functioneel. Onze bedrijfskleding voor de horeca is duurzaam en houdt rekening met intensief gebruik. Op deze pagina vindt u overhemden, schorten, broeken en schoenen speciaal ontwikkeld voor personeel in de bediening.

Werkschoenen voor dames en heren zijn speciaal ontwikkeld voor lange, intensieve werkdagen. Le Nouveau Chef heeft een ruim assortiment werkschoenen, zoals sneakers, nette schoenen of veiligheidsschoenen voor de horeca.